sept

JO0902

Ook bij de jeugd de start van het seizoen met als eerste de bekerwedstrijden. De JO17 won met 2-1 bij Krabbendijke. Erg goed was het allemaal niet zeker de 2e helft. Jarmo scoorde 2x, 1x een vrije trap, de 2e na goed voorbereidend werk van Dillian. De JO15 .......... (Lees meer)

De JO15 start me 2 nieuwe trainers: Olde Raas en Jean Paul van As. Samen met "good old" John van Garsel de 1e (uit)wedstrijd tegen Arnemuiden JO15-2. Olde:"JO15 hebben met 0-11 gewonnen. Het was een goede wedstrijd om mee te beginnen. Doelpuntenmakers konden we niet volgen, maar dat sluit niet uit dat we goed aan het seizoen zijn begonnen". Ook de JO13 heeft een metamorfose ondergaan. Oscar:"5-2 winst tegen Luctor Heinkenszand JO13-2. Een gelijk opgaande eerste helft, met hier en daar wat kansjes over en weer. Na de rust trokken wij aan het langste eind, en waren we beter wat resulteerde in doelpunten van Lars, Cas, Midgjen, Stijn en Wessel. Rick en ik waren positief verrast over dit team. We speelden voor een eerste keer samen dit seizoen, en voor sommige voor het eerst op groot veld en met buitenspel. Ik heb ook 2 uitstekende keepers aan het werk gezien vandaag. We hebben het goed gedaan als team en we zien nog genoeg puntjes waar we beter in gaan worden! Wij gaan er een leuk en leerzaam seizoen van maken". De JO11-1 ging richting Terneuzen, en kwam met een karrevracht vol doelpunten terug: John Bos:"Ook voor de JO11-1 is de kop eraf. Een fijne uitwedstrijd naar Terneuzen JO11-3. We begonnen in onze normale opstelling en dat resulteerde in veel, heel veel kansen voor ons en geen enkele voor de tegenpartij. 0-11 bij rust. In de 2e helft hebben we lekker kunnen uitproberen met spelers op andere posities. Hierdoor scoorden we 'maar' 5x in de 2e helft. Doelpunten door Pieter (4), Long (4), Pascal (3), allebei de Milans (2) en Senn (1). Einduitslag 0-16". De JO11-2 was vrij. Dan de JO09. Ook hier nieuwe regels. Ze spelen nu 6 tegen 6 op een kwart veld. Frank Eckhardt: JO9-1 is goed begonnen. Op de nieuwe veldafmetingen met een 14-0 overwinning op 's-HeerArKerke. . Ruststand 5-0 en na rust een echte uitblinker Roy Geelhoed met een zuivere hattrick, nog nooit gescoord in een wedstrijd en nu gelijk 3! En Serena ook een doelpuntje meegepikt, kortom goed gevoetbald en overgespeeld, zodat bijna iedereen een doelpuntje heeft meegepikt. De JO09-2 van Remo de Jonge en Marcel vd Does: Nog veel werk aan de winkel is het motto bij de Jo9-2. Vandaag de eerste bekerwedstrijd tegen Walcheren. Het bleek een compleet meiden team te zijn wat natuurlijk erg leuk is. Fanatiek begonnen we aan de wedstrijd en dat resulteerde dan ook in een tegendoelpunt en een goal 1-1. Maar 20 min. Is toch wel lang en dat speelde bij de meeste parten, en als dan ook de organisatie er niet is loop je al snel achter de feiten aan. Rust 1-3. Na rust was het bijna helemaal eenrichtingsverkeer, naar de kant van ons. We hebben eigenlijk niks meer gecreĆ«erd. Maar het is de eerste partij nog maar dus we gaan er weer eens goed aan sleutelen en dan komen onze wedstrijden nog wel. Eindstand SJO LEBO/SVN/VVB JO9-2. - Walcheren JO9-4. 1-9.