sept

LeboBevelanders

Moest je nu achteraf spreken van een doelpuntenfestijn of een foutenfestijn? Wellicht zijn allebei de woorden van toepassing na de bekerwedstrijd Lebo 1 tegen Bevelanders. Met de nodige afwezige spelers (blessures, andere belangrijke(re) (?) zaken) ging Lebo echter goed van start. Dit .... (Lees Meer)

Dit resulteerde in een 2-0 voorsprong binnen 20 minuten. De 1e was een mooie stift van Oscar over de keeper, de 2e van Roy, die na een prima aanval over rechts . Hij tikte de voorzet prima binnen. Waarom het na de 2-0 minder werd is altijd een onderwerp om over na te denken. Wel moet worden gezegd dat ook Bevelanders wat meer energie in de wedstrijd ging stoppen. De 2-1 kwam van oud Lebo jeugdspeler Flamur Maloku, en voor rust werd het nog 2-2. Na rust hetzelfde spelbeeld. Veel ruimte, mooie acties werden afgewisseld met spelmomenten van bedenkelijk niveau. Toch kwam Lebo op 3-2. Elmar Peeters, altijd energiek spelend, maakte de 3-2. Daarna was Lebo even de weg kwijt en werd het binnen een kwartier 3-5, al had Elmar bij een 3-4 stand de 4-4 moeten maken. Bij de 3-5 toch nog hoop, omdat Rick Imanse uit een vrije trap scoorde, 4-5. Toch maakte Bevelanders de 4-6. Wedstrijd gespeeld, onder leiding van scheidsrechter Wiskerke, die geen kaarten hoefde uit te delen in deze sportieve wedstrijd. Conclusie: de "invallers" speelden een verdienstelijke wedstrijd, sommige spelers zullen moeten werken aan de fitheid, en over 2 weken start de competitie en hopelijk is dan iedereen terug van blessures.