sept

Roy VerhageAfgelopen zaterdag (na thuiswedstrijd tegen Bevelanders) was het de vraag of een oefenwedstrijd tegen Oostkapelle wel zin had. Dit vanwege aantal blessures, afwezigheid vanwege studie etc. Gelukkig waren vele spelers hersteld, en kon Paulus weer toewerken naar de start van de competitie. Ook Tom Huijskens ............. (Lees Meer)

Ook Tom Huijskens was van de partij, als vervanger voor onze verzorger Edwin. Tom:"toch best wel weer mooi om in de kleedkamer te luisteren naar trainer Paulus en wat hij zegt tegen zijn spelers". De wedstrijd ging gelijk op, ruststand 0-0, eindstand 1-2. Doelpuntenmaker Lebo: Marcel Rooze, na goed voorbereidend werk van Rick en Wesley. Conclusie: Een goede en leerzame wedstrijd, prima keepende Jasper, sommige spelers zullen na hun blessure nog moeten werken aan een optimale wedstrijdconditie.