0
0
0
s2smodern
powered by social2s
feb
19

18   Thomas van OutheusdenDat het een moeilijke middag voor de mannen van het tweede zou worden was al bekend, maar toch werd er positief vertrokken vanaf de Tol. Met de nodige aanvullingen................ (Lees Meer)

Met de nodige aanvullingen door spelers van onder 17 en het derde werd er afgetrapt in Zaamslag.

Het spel begon erg rommelig vanaf beide kanten, om half 11 vertrekken is natuurlijk ook wel erg vroeg voor de mannen. Na 5 minuten kreeg een verdediger van Zaamslag een bal ongelukkig op z’n hand in het 16 meter gebied. Dit werd weggewuifd door de scheidsrechter. Iets later werd er op appel gefloten voor een terugspeelbal, terecht, maar niet heel handig. De indirecte vrije trap werd goed ingeschoten door Zaamslag, 1-0. Daarna leek iedereen wakker te worden, maar echte controle kon het tweede niet krijgen, een paar schoten en kopballen van Zaamslag werden goed gepakt door keeper Thomas. Lebo creëerde zelf weinig kansen, de grootste kansen werden door de keeper van Zaamslag gepakt.

Na de thee begon Lebo een stuk beter dan de eerste helft, er waren meteen een paar grote kansen die helaas niet verzilverd konden worden. De keeper van Zaamslag stond telkens op de goede plek, helaas volgde kort daarna de 2-0 voor Zaamslag. Daarna kwamen er nog wat kansen voor de aansluitingstreffer, maar helaas stond de keeper van Zaamslag goed te keepen. Na weer een goede fase van Lebo wist Zaamslag toch weer te scoren, en was het 3-0.

Het offensief van Lebo was gebroken, er waren nog wel wat aanvalletjes maar iedereen had het gevoel dat de bal er vandaag niet in kon. In de slotfase wist Zaamslag de eindstand nog wel op 4-0 te zetten. Een wat geflatteerde uitslag, maar wel een terechte winnaar. Ondanks het verlies was Willem toch positief over de goede fases van Lebo 2, en kijkt weer vooruit naar volgende week.