OscarVVA

Trainer Paulus afgelopen week:"Het knaagt aan je, nog steeds geen overwinning en een laatste plaats. Je voelt voor jezelf toch een bepaalde druk. Ook binnen de groep voel je dit. De trainingsopkomst is goed, de (wedstrijd)instelling is goed, iedereen wil voor elkaar werken, sfeer is prima. Ook ........................ (Lees Meer)

Ook de fitheid van de spelers is de afgelopen maanden sterk vooruit gegaan, mede door loop/condititrainer Peter. Kortom: nu nog de wedstrijdpunten, want daar gaat het om". Voorgaand was ook terug te zien in de uitwedstrijd bij Arendskerke. Altijd leuke en sportieve wedstrijden, met respect voor elkaar, omdat iedereen elkaar goed kent. Lebo starte goed, en had eigenlijk na 2 minuten voor kunnen staan. Een goede actie van Jasper Verdonk, maar had de rust niet om de bal binnen te schuiven. Toch weer na een kwartier de 1-0 achterstand. De Arendskerke aanvaller Conté gind door op links, aanvaller Michel Harinck tikt de bal achter Jasper de Baar (terug van weggeweest na een langdurige blessure). Toen kort daarna de 2-0 binnenviel leek de wedstrijd gespeeld. Leek, want Lebo kreeg nog 2 goede mogelijkheden om de 2-1 te maken. Rick was te gehaast met een schot, een inzet van Benjamin werd gepareerd door de keeper. Na rust ging Lebo op zoek naar de aansluitingstreffer. Maar toch ook weer wellicht het probleem van de laatste tijd: maken van doelpunten. Jasper had de 2-1 op de schoen, maar raakte de buitenkant van de paal. Het bleef bij 2-0. Het gat met Wemeldinge is 6 punten, met 2 wedstrijden minder. Geen onoverbrugbare situatie, maar dan zal 1 ding wel moeten gebeuren: scoren.

(foto's van de wedstrijd: zie fotoalbum, met dank aan Arendskerke-fotograaf)