15   Benjamin DijkeNa afloop van de wedstrijd de felicitaties via social media, maar ook de vraag, na bestudering van de uitslagen: "Klopt het dat Lebo met 5-0 heeft gewonnen van Dauwendaele"? Jazeker, en de uitslag was dik en dik verdiend. Lebo .......

Lebo begon de wedstrijd zoals het de laatste weken doet: met veel inzet, maar ook met goed voetbal. Het was Benjamin Dijke die de 1-0 voor zijn rekening nam. Een goede actie in de 16, Benjamin werd gevloerd en de prima leidende scheidsrechter Koster kon niet anders doen dan de bal op de stip leggen. Benjamin pakte zelf de bal en schoot deze prima binnen, 1-0. Lebo ging door, een goede aanval over links, Jerzy naar Roy, en deze tikt de bal tegen de touwen, 2-0. Vlak daarna een actie door het midden, wederom Benjamin die de 3-0 binnen schiet. Deze ruststand had zelfs hoger kunnen uitvallen als Jasper Verdonk wat gelukkiger was geweest in de afronding en als in de laatste 10 minuten de "bijna-kansen" beter waren uitgespeeld. Maar goed, een mooie 1e helft, waar overigens Dauwendaele geen enkele kans creeërde. Het eerste kwartier van de 2e helft een meer aandringend Dauwendaele. De uitstekend spelende Oscar de Kooning hield echter de controle over de verdediging. Dauwendaele was 1x gevaarlijk. Het had zomaar 3-1 kunnen worden, maar de aanvaller schoot hoog over. Even daarvoor had Jerzy de 4-0 kunnen maken, maar ook zijn inzet ging over. Na een kwartier kwam Lebo weer beter in de wedstrijd en met steunpilaren Jesper en Sven op het middenveld werden de vleugels in stelling gebracht. Een prima corner van Jerzy, Jasper kopt prima de 4-0 binnen. Het slotakkoord was ook voor Jasper, 5-0. Jasper Verdonk:"Vandaag heeft iedereen een (dikke) voldoende gehaald. Zelf was ik niet tevreden over mijn spel, zeker in de 1e helft had ik moeite met de balcontrole en moet ik die voorzet bvan Benjamin binnen knallen. De 2e helft pak ik dan toch weer mijn doelpuntjes mee, dit geeft weer vertrouwen voor de komende wedstrijden. Als ploeg zijn we er natuurlijk nog niet, maar we weten wat we kunnen, deze overwinning telt, en ook voor trainer Paulus en onze leiders is het een opluchting, dit na een jaar geen competitieduel te hebben gewonnen". Na afloop dus bij iedereen tevreden gezichten, en onder het genot van een versnapering werd nog (lang) genoten van deze middag. Wel met 1 ding in het achterhoofd: 1 zwaluw maakt nog geen zomer". A.s. dinsdag wacht Vlissingen-uit.