01   Jasper de BaarNatuurlijk, de 0-3 nederlaag tegen Walcheren kwam hard aan. Een week geleden (5-0 winst tegen Dauwendaele) leek trainer Paulus met een vrij complete fitte selectie (alleen Dave en Olde ontbreken nog) de eindfase van de competitie te kunnen afmaken. Maar het feit dat Jesper (knie) en Rick (hamstring) al binnen 20 minuten uitvielen ............... (Lees Meer)

maken de zorgen alleen maar weer groter. Ook de afwezigheid van Sven (liesblesure opgelopen tegen Vlissingen) was duidelijk te merken. Deze week afwachten of alles meevalt. Dan de wedstrijd. Lebo begon prima aan de wedstrijd. Walcheren had wel meer balbezit, strooide met passes over heel het veld, maar het ontbrak aan effectiviteit.Het gevaar van Walcheren kwam uit de corners, de kopkansen misten elke vorm van richting.Onder leiding van Oscar stond de verdediging (samen met Matthijs, Boris, Wesley) als een huis en werd elke aanval in de kiem gesmoord. Ook keeper Jasper was alert bij de diepteballen. Lebo kreeg wat kleine mogelijkheden, maar tot doelpunten kwam het niet. Rust 0-0. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld. Walcheren probeerde het wel (met routiniers Mallie en Rosevelt), maar Lebo gaf geen krimp. Tot een lange voorzet over rechts bij de 2e paal belandde en de aanvaller de 0-1 binnen tikte. Lebo ging op zoek naar de 1-1, ruimtes werden groter, en toen de 0-2 en 0-3  werden binnengeschoten leek het even of er een grote (geflatteerde) uitslag zou komen. Dit gebeurde niet. Enige smet op de overigens sportieve wedstrijd was het wegsturen van Wesley, 30 seconden voor tijd. De Walcheren speler wilde niet de bal geven bij een vrije trap voor Lebo, Wesley deed "te veel" om de bal af te pakken. Ondanks het lichte vergrijp kon de leidsman Kuijpers niets anders doen dan de rode kaart tonen. Kortom, 2 spelers toegevoegd aan de blessurelijst, Wesley wacht een schorsing, geen beste zaterdag ondanks een acceptabele 1e helft. De komende wedstrijden wacht GPC (21 april uit, 28 april thuis). Uitleg overbodig.