s2sdefault

00   Willem de Keuning

Lebo 2 speelde een oefenwedstrijd tegen Dauwendaele. Het verslag: Fc Dauwendaele 2- Lebo 2. Op wederom een zonnige zaterdagmiddag vertrokken we, net als vorige week, met een jong team vanaf De Tol. Dit .................. (Lees Meer)

keer voor de oefenwedstrijd tegen  FC Dauwendaele 2. Vooraf bekend dat het een tweedeklasser is, dus een mooie oefenwedstrijd voor onze godenzonen. Om half 3 werd er afgetrapt. In het begin van de wedstrijd moesten we wennen aan de hogere handelingssnelheid van de tegenstander. Ook reageerde zij sneller op bepaalde situaties. Dit leidde na ongeveer tien minuten tot de 1-0 : een hoge voorzet vanaf rechts kon makkelijk worden ingekopt. Na de goal herpakte we ons goed. Dit leidde tot een aantal goede aanvallen en goed positiespel. Helaas viel er na ongeveer 30 minuten spelen de 2-0. Een lange bal stuiterde over de Lebo-verdediging. Sjoerd wist na inschieten van de Dauwendaele-spits nog goed de bal van de lijn te houden alleen deze kwam heel ongelukkig voor de voeten van een andere speler die vrij makkelijk kon inschieten. Vlak voor rust viel ook de 3-0. Een soortgelijke situatie doordat een voorzet uit de kluts wederom voor de voeten van een Dauwendaele speler kwam. In de rust vertelde Willem ons dat we moesten blijven voetballen ongeacht het resultaat. Dit gebeurde ook, we kregen nog een aantal honderdprocent kansen maar de bal wilde er maar niet in. Dauwendaele kreeg na rust ook geen grote kansen meer dus werd de ruststand ook de eindstand: 3-0. Een leerzame wedstrijd waarin we grotendeels niet onder deden voor Dauwendaele. Alleen jammer van het resultaat. Volgende week de competitiewedstrijd tegen Hoek 4.

Lebo 3 speelde een uitwedstrijd tegen Arendskerke. Na een ruststand van 0-0 (!) werd uiteindelijk verloren met 7-0.