s2sdefault

MatthijsW

Voorafgaand aan de wedstrijd het trieste bericht dat de vader van Goes-speler Flamur Maloku was overleden. Flamur is ook jarenlang jeugdlid geweest van Lewedorpse Boys. We wensen hem en de familie veel sterkte! ..................... (Lees Meer)

Wat kon Lebo tegen Goes, toch vooraf als 1 van de kampioenskandidaten getipt? Snel  was te zien dat er 2 voetballende ploegen in het veld stonden. De 1e helft ging het gelijk op. Lebo, zonder de geblesseerde Oscar, en Goes kwamen nauwelijks tot echte kansen. Het spel speelde zich af op het middenveld en beide ploegen gingen met een 0-0 de rust in. Na rust had Lebo een licht veldoverwicht, maar tot echte uitgespeelde kansen kwam het niet. Ook Goes kon geen gaatje vinden in de hechte defensie van Lebo. Toch de 1-0 door Stan de Hond, die bij een onoverzichtelijke situatie voor het doel de bal in het net schoot. Een belangrijke 3 punten voor de mannen van Paulus. Lebo is, samen met Hoedekenskerke/Kwadendamme, nog steeds ongeslagen. Kan Lebo deze ongeslagen reeks voort zetten en de periode pakken. We zullen het zien. Volgende week uit naar Jong Ambon, dan een week rust en darna de thuiswedstrijd tegen Wemeldinge.