s2sdefault

DylanvHove

's Morgens tijdens de jeugdwedstrijden waren er mooie woorden van Nico Steenblok, speler Lebo 2. "Ik geniet van het team Lebo 2 en die jonge mannen. Kijkend ................... (Lees Meer)

naar Kevin Ravensbergen, dan zie je dat hij voetbalinzicht heeft. Ook Max Wagenaar (17 jaar) doet het prima. Noem ook Dylan, Sjoerd, Joeri, Orfeo en Philip, allemaal jongens jonger dan 20 jaar. Het ziet er goed uit. Je zou bijna vergeten, Lars en Julian hebben al meegedaan met Lebo 1. Mooie toekomst voor de mannen, een uitdaging om in Lebo 1 te komen". Vragend 's middags naar de uitslag Lebo 2 - Hoek 4 was er maar 1 antwoord: 15-0 winst, 7x Dylan. Gezien de uitslag verder commentaar overbodig. Op veld 2 speelden Lebo 3 en Noormannen 4 tegen elkaar. In een doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 achterstand voor "'t derde", een 5-4 voorsprong en uiteindelijk 5-5.