s2sdefault

LaChouffe

Lebo kent een actieve evenementencommissie. Daarnaast zijn er ook muzikale talenten en sing-song writers. Afgelopen weekend was er weer een gezellige avond, een La Chouffe Party. Na ........................ (Lees Meer)

de gewonnen wedstrijd tegen Goes was het gezellig druk in de kantine. Elmar Peeters en Joeri de Vlieger deelden een papier uit (klik hier) met een nieuw (club)lied. Nog even de tekst van het clublied, zoals te lezen is in het jubileumboekje Lebo 50 jaar:

De strijd is gestreden, al op het groene veld

De punten zijn binnen, de vijand .......... (naam tegenstander) is geveld

We staan aan de top, daar is niets meer aan te doen

Maar we willen nog hoger, want Lebo 1 wordt kampioen

Nadat het lied van Elmar en Joeri uit volle borst was meegezongen, daarna was het tijd voor de party. De foto spreekt voor zich. Na een gezellige avond gingen alle kabouters weer terug naar hun paddenstoel, dank aan de organisatie.