s2sdefault

RobinYannick

Zaamslag/Lebo combinatie 4 - Lebo 2
Ja u leest het goed, het tweede heeft afgelopen zaterdag een aparte pot gespeeld op sportpark van Zaamslag. Het  ....................... (Lees Meer)

vanuit de Tol vertrokken Lebo 2 bestond wederom uit een ander team dan de week ervoor. Een gezonde mix van ervaring en jong talent. Eenmaal aangekomen in Zaamslag begon het tweede met omkleden. Tijdens het omkleden meldde trainer Willem de Keuning dat Yannick en Roeboe niet aan de wedstrijd zouden beginnen. Eenmaal hier op ingesteld keken deze twee mannen vanaf de kant naar de warming-up van de basisklanten. Één van deze basisklanten was Jeffry Jansen, ditmaal teruggekeerd in het doel na afwezigheid van Niels en Dave Verhage. Vanaf de kleedkamers kwam een speler van de tegenstander naar het tweede veld van Zaamslag gelopen. De speler stapte direct op trainer Willem af met een bijzondere vraag. "Wij hebben maar 9 man, hebben de wissels van jullie zin om mee te spelen met ons?" Trainer Willem keek verbaasd op en vroeg of dit gebruikelijk was. De speler gaf aan dat een week daar voor ook al spelers van Clinge mee hadden gespeeld in het groen-wit van Zaamslag 4. Na enige twijfel verschenen Roeboe en Yannick in de groen-witte tenues aan de aftrap, beide in de verdediging, dat was met hun ervaring in de aanval van Lebo 2 natuurlijk een eitje. Na de verschillende uitmakingen voor Duitsers kon de scheidsrechter de wedstrijd starten. Vroeg was de intentie vanuit de kant van Lebo. "Jullie komen voor ons echt bedreigend over!" aldus Yannick de Kooning (speler van Zaamslag/Lebo combinatie 4). Na enkele kansen voor het doel van een uitstekend keepende keeper van  Zaamslag/Lebo combinatie 4 viel uiteindelijk toch de 0-1. Een stuiter voorzet van Elmar werd door Kevin in het doel geschoten. Vanaf de 0-1 werd het voetbal minder, dit verzoek tot leenspelers een tactische meesterzet? Lebo 2 raakte in de war, desondanks het slechte spel werd de 0-2 door Lars op het scorebord gezet. Later gaf dezelfde Lars een hoge voorzet, deze werd (met ogen dicht) door Elmar ingekopt, 0-3. Dylan kreeg veel kansen, uiteindelijk was de 0-4 toch voor de topscorer van Lebo 2. Na de 0-4 schoot Lars als een echte spits op het middenveld de 0-5 binnen. Volgens voetbal.nl de eindstand, maar niets is minder waar. Robin Walhout mocht voor rust nog een afgemeten voorzet van Lars binnen koppen. Bij het bakje thee kwam er een speler van Zaamslag opdagen en kregen wij Roeboe en Yannick terug in de gelederen. Nico bood zich aan om bij  Zaamslag/Lebo combinatie 4 te gaan voetballen, het groen-witte was natuurlijk bekend voor Nico vanuit zijn SVN en SV Heinkenszand tijd. Jeffrey Jansen mocht zijn doel verruilen voor een plek in de spits. Ruben verruilde vrijwillig zijn positie als laatste man in voor de plek onder de lat, zoals zijn broer dit eerder als levende Lebo 4 legende heeft gedaan. In de tweede helft volgde het belabberde spel van Lebo 2. Er wordt tegenwoordig gesproken over de trampoline aanname van Usain Bolt bij de Australische Central Coast Mariners. Deze trampoline aanname was ook aanwezig bij een groot deel van de spelers van Lebo 2. Verschillende kansen werden niet benut, mede door puik keeperswerk van de Zaamslag goalie. Ook werd er in de zestien nog een Lebo speler neergelegd, penalty. "Voor Ruben!" werd er geroepen. Na enige twijfel, het is natuurlijk ook een eind lopen, van de ene zestien naar de ander, besloot Ruben voor de penalty gegaan. Ruben kon de bal helaas niet binnenschieten. Analyse van Ruben zelf? "Slecht ingeschoten". Al met al een slechte pot, werd er eenmaal terug in de Tol besloten. Volgende week DwO 2, derde in de ranglijst. De mannen zullen stukken volwassener moeten spelen om de koppositie vast te houden.