s2sdefault

Jarmo

Is het winnen van de 1e periode nu een teamprestatie of een clubprestatie? Gezien de ontwikkelingen vanaf het begin van het seizoen mag je spreken van een clubprestatie. Immers, rondom Lebo 1 zijn veel mensen bezig ............................. (Lees Meer)

om Lebo in goede banen te leiden. Het bestuur (organisatie), de leider Wilbert (motivator), trainer Paulus, Edwin (verzorger), Peter (looptrainer), Joran (medische ondersteuning), de mensen van het (veld)onderhoud, de evenementencommissie, sponsorcommissie, jeugdcommissie, de mensen achter de bar en ga zo maar door. Belangrijke factor is echter ook: Lebo 2 ! Mooi om te zien is dat Lebo 2 trainer Willem de Keuning met zijn team ook ongeslagen op kop gaat in de competitie en dat sommige spelers op de deur kloppen (is immers sinterklaastijd) om in Lebo 1 te spelen. Dit houdt de boel scherp en bij blessures kan er een beroep worden gedaan op deze spelers. Maar om de 1e periode te winnen moest er nog wel gewonnen worden van Wemeldinge. Gelukkig deed Lebo dat ook, met 3-2. Was het verdiend? Lezend op de Wemeldinge site was het "eigenlijk onverdiend" , luisterend naar de Lebo supporters (waaronder onze nieuwe voorzitter Peter Vermeulen, hierover meer later deze week) en de onafhankelijke supporter dik verdiend. Lebo kwam op 1-0 door Jarmo van Tatenhove, deze middag uitblinker aan Lebo zijde. Kijkend naar wedstrijden uit het verleden weet je 1 ding: Wemeldinge heeft niet veel kansen nodig om tegen Lebo te scoren. En zo was het ook deze middag. Twee kansen voor rust, 2 doelpunten, 1-2 bij rust. Na rust een aandringend Lebo en Sven maakte de 2-2. De licht geblesseerde Rick Imanse liet zijn waarde voor het team zien, hij zorgde voor de 3-2. Scheidsrechter Wattel kende een vrij probleemloze middag en floot voor het eindsignaal. Zoals door leider Wilbert vooraf was aangegeven: om de mossels na de wedstrijd goed te laten smaken moet vooraf alles goed voorbereid zijn met de juiste ingrediĆ«nten, dus winst. En zo was het gelukig ook. De mosselen smaakten prima en werd er ook vooruit gekeken. Olde Raas:"dit hebben we met zijn allen toch mooi voor elkaar. 24 uit 8, een 1e periode. Maar we moeten scherp blijven en blijven werken aan een nieuwe uitdaging. Ongeslagen Herbstmeister? We gaan ervoor!

Lebo 2 won ook, dit keer met 5-1 tegen Clinge. Echt gemakkelijk ging het niet, maar dit was ook zeker de verdienste van Clinge. Lebo kwam op 1-0 door een terechte toegekende strafschop door scheidsrechter John v Garsel. Robin schoot de bal hard en hoog in. Op slag van rust de 2-0 door Lars, na goed doorzetten van Dylan. Na rust kwam Clinge terug, maar Robin en Dylan (2x) bepaalden de eindstand op 5-1.

Lebo 3 speelde een verdienstelijke wedstrijd tegen Arnemuiden 5, maar ging toch met 2-4 ten onder.

Philip

foto: Philip Dekker, speler lebo 2, met een fruitmand namens Lebo 2. Philip brak vorig week zijn kuitbeen en is nu herstellende.