s2sdefault

Orfeo

Op een koude zaterdagochtend verzamelde het tweede bij de Tol voor de uitwedstrijd van dit weekend. Deze wedstrijd ................. (Lees Meer)

zou gespeeld worden tegen HVV'24 2 te Hulst. Het is vanzelfsprekend dat dit een wereldreis voor de boys uit Lewedorp zou zijn. Nadat de koffie, water en frisdrank in de Tol genuttigd was kon onze karavaan vertrekken naar de overkant. Eenmaal bij de tolpoortjes kwamen we tot de conclusie dat het een tolvrije zaterdag was, de eerste overwinning van deze zaterdag was al binnen. Scheelt toch alweer een tientje en dus ongeveer 4 biertjes. Na de Westerscheldetunnel volgde de Sluiskiltunnel, net na de Sluiskiltunnel werd onze hechte karavaan opgesplitst in twee delen. Gelukkig vond de karavaan elkaar weer op het sportpark van Hulst. In de kleedkamer aangekomen merkte trainer Willem de Keuning op dat er vandaag zou worden gestreden op kunstgras. Vanuit de geluiden uit de kleedkamer van de boys kon worden opgemerkt dat de boys er geen fan van waren. Trainer Willem de Keuning gaf vervolgens de opstelling vrij. Op goal mocht de militair Dave Verhage beginnen. De muur die onze defensie zou worden bestond uit de volgende spelers van links naar rechts: Orfeo, Jordi, Wallie en Nico. Het middenveld dat voor de aansluiting met de aanval moest gaan zorgen bestond uit Lars en de grieperige Kevin als controleurs en Sjoerd als creatieve middenvelder op 10. De mannen die vandaag voor de goals moesten zorgen in de aanval waren Yannick, Dylan en Roeboe. Eenmaal begonnen aan de warming-up, deze wel op een heerlijk knolleveld, merkte aanvoerder Wallie op dat hij niet zichzelf was. Dit bleek gelukkig alleen de honger te zijn en werd snel opgelost met een Snickers uit de kantine. Na de warming-up mochten de mannen op het kunstgrasveld aan de aftrap verschijnen. De prima fluitende 78-jarige arbiter startte de wedstrijd. De eerste helft verliep degelijk voor de boys. De score werd al snel geopend door topscorer Dylan van Hove. Enkele momenten later legt dezelfde Dylan een prima bal op Roeboe, hij mocht gemakkelijk de 0-2 in het doel tikken. De eerste helft bleef daar ook bij. Een ander hoogtepuntje uit de eerste helft kwam door de linksback van Lebo 2, namelijk Orfeo. Orfeo paneerde zijn directe tegenstander met een prachtig trucje, waar sommige spelers vervolgens een rotschop uit zouden hebben gedeeld kreeg Orfeo netjes een handje van zijn tegenstander. Na de wedstrijd analyseerde Orfeo zijn panna zelf "Was niet de bedoeling...", maar de complimenten waren er zelfs vanuit de scheidsrechter. In de rust geen kopje thee voor de mannen, in plaats daarvan kreeg leider Elmar flessen water mee uit de kantine. Er was helaas geen thee gezet voor de elftallen. Na rust begon het slechtste gedeelte van de wedstrijd. De eerste 10 minuten waren niet best voor de boys, maar de 35 minuten die daar op volgde waren niet om aan te zien. Daarom zal ik nu ook alleen de doelpuntenmakers van de tweede helft noemen. Dylan maakte er na rust nog 2 en Marcel Rooze (ingevallen voor Sjoerd op 10) mocht er nog 1 maken. Een hattrick voor Dylan dus, die hiermee op 19 doelpunten komt te staan. Na het douchen en het drankje in de kantine werd de reis naar de Tol ingezet om na te praten aan de bar over de wedstrijd.