s2sdefault

Boris

Coach Arjan Sandee van Wolfaartsdijk had een realistische blik na afloop van de wedstrijd Lebo-Wolfaartsdijk (3-3):" Natuurlijk baal je van de gelijkmaker in de laatste seconde. Maar terugkijkend ............................ (Lees Meer)

op de wedstrijd is een 3-3 een juiste afspiegeling". En zo was het ook. Wolfaartsdijk begon, gesteund door de wind in de rug, beter aan de wedstrijd. Lebo speelde onrustig, had veel balverlies, o.a. door slechte aannames. Ook het begrip "onderling coachen" verdient aandacht.Wolfaartsdijk kwam dan ook na 20 minuten op 0-2. Tristan Vis opende de score en Sam de Kam verdubbelde de stand naar 0-2. Lebo kon daar (te) weinig tegenover stellen. Jasper Verdonk was dicht bij de aansluitingstreffer, maar zijn inzet ging rakelings naast. Na rust een veel sterker Lebo, onder aanvoering van de ingevallen Rick Imanse. Binnen een kwartier werd het 2-2. Rick maakte de 1-2, en uit een hoekschop tikte Jarmo de 2-2 binnen. Even leek het erop dat een energieker Lebo de wedstrijd naar zich toe zou trekken. De 3-2 hing in de lucht, maar door een inschattingsfout (bal bleef door de wind "hangen" in de lucht) en bij deze uitval maakte Jelmer van der Baan er 2-3 van. Lebo bleef op zoek naar de gelijkmaker, Wolfaartsdijk had geen haast. In de laatste seconde een voorzet van Rick, bij de 1e paal kopt Jeffrey Janssen de 3-3 binnen. Direct daarna floot de prima leidende scheidsrechter van Belzen voor het einde. Na afloop toch teleurgestelde gezichten. Weer 2 punten verloren, net als vorig week. Toch dan nu de uitdaging: de komende wedstrijden tegen de nummer 2 (volgende week uit naar Kdamme/Hoekerke) en daarna thuis tegen Colijn. Laten de boys het dan maar zien dat ze meedoen voor het kampioenschap!