s2sdefault

StM2016Dat de Memorial toernooien hoog aangeschreven staan bij de profclubs, blijkt wel uit het feit dat binnen 1 week het deelnemersveld voor de 10e Roel Franse Memorial (zondag 25 augustus voor de JO11 / U11) bijna compleet is. Met trots .......................... (Lees Meer)

kunnen we de volgende clubs presenteren: ADO den Haag, NAC, Excelsior Rdam, JVOZ en de Bevelandse Selectie. Er is nog 1 plaats beschikbaar. De wedstrijden zullen worden gespeeld volgens het Twin-games principe, de toernooiopzet is een halve competitie. Voor het 12e Stefan Moens Memorial (zaterdag 24 augustus, JO13/U13) hebben de volgende clus zich al aangemeld: ADO den Haag, NAC, Excelsior Rdam, JVOZ en de Bevelandse Selectie. Hier is nog plaats voor 3 teams en er zijn reeds contacten met clubs. Even afwachten dus op een definitief antwoord.