s2sdefault
feb

RickImanseDit weekend stond de wedstrijd Wemeldinge 1 - Lebo 1 op het programma. Van de afgelopen 9 edities (uit en thuis) was Wemeldinge 6x de winnaar. De wedstrijd kende altijd een winnaar. Lebo 1 reisde met een bijna voltallige selectie ............................ (Lees Meer)

richting Wemeldinge. Alleen Olde is nog geblesseerd. Lebo begon goed aan de wedstrijd. Het baltempo lag hoog, en eindelijk werd eens een keer op het doel geschoten buiten de 16. Rick de doelpuntenmaker, en binnen de minuut de 0-1. Lebo ging door, Wemeldinge liep achter de feiten aan. Hoog baltempo, steeds vrijlopende en in beweging zijnde spelers, voor de Lebo toeschouwers een Lebo-team wat we graag zien. Ook de 0-2 kwam op naam van Rick. De 0-3 was er één uit het boekje (ook volgens Wemeldinge trainer Karl Vergouwen). Combinatie via Oscar, Stan en Rick hoefde alleen maar binnen te schuiven, 0-3. Na rust een iets feller Wemeldinge, maar echt gevaarlijk werd het niet. Een goede actie over rechts, Jasper Verdonk schiet de bal binnen, 0-4. Direct daarna de 0-5. Stan omspeelt de Wemeldinge-keeper, wordt onderuit getrokken, penalty, en helaas moest scheidsrechter van Schilt rood geven in deze sportieve wedstrijd. Een Wemeldinge-speler gaat op het doel. Roy schiet de penalty prima binnen. Daarna enkele wissels, met nog een half uur te spelen. Wat er daarna gebeurd is eigenlijk Lebo-onwaardig. Ineens is bijna iedereen het kwijt. Positiespel is er niet meer, iedereen loopt maar wat "verdwaald" in het veld. Baltempo gaat omlaag, kortom: het laatste half uur tegen 10 man was voor de Lebo-toeschouwer teleurstellend, dit na een uitstekend uur voetballen. Trainer Paulus Poortvliet:" Je zag dat bij sommige jongens de energie op was, na een uur vol tempo. Je moet dan de bal het werk laten doen, door eenvoudig vrij te lopen tegen 10 man en niet allemaal diep gaan. Geduld bewaren, simpele oplossingen zoeken. Kansen komen dan vanzelf, maar we waren onzorgvuldig en te gehaast. Over de gehele wedstrijd ben ik natuurlijk tevreden. Thuis hadden we best wel een taaie wedstrijd, nu hebben we Wemeldinge geen kans gegeven. 0-5 staat, over de verdere details zullen we het natuurlijk gaan hebben". Volgende week Cadzand thuis.