s2sdefault
feb

Stan

"Ik ben tevreden over het spel wat we hebben laten zien. Zelf 2x scoren geeft een goed gevoel. Combinaties waren goed, in beweging zijn zonder bal, en als we nog scherper zijn in de afwerking en oog voor elkaar hebben, dan had de score hoger kunnen en moeten uitvallen" aldus Stan de Hond. En zo ............................. (Lees Meer)

was het ook. Lebo kende deze keer, in tegenstelling tot de uitwedstrijd, een eenvoudige middag. Door een goede wedstrijdinstelling, goed veldspel, en vooral soms ook de beweging zonder bal, Cadzand kon eigenlijk geen vuist maken. Lebo kwam in de eerste helft op 2-0, door doelpunten van Matthijs en Stan. Omdat eigenlijk te slordig met de kansen werd omgegaan was dit ook de ruststand. Na rust ging Lebo verder, Roy, Stan, Jarmo en Wesley scoorden. Eindstand 6-0. Ook scheidsrechter Wiskerke kende een eenvoudige middag en moest maar 2x geel trekken in deze sportieve wedstrijd. Ook Lebo 2 won van Cadzand, met 5-0. Lebo 3 moest een 1-5 nederlaag incasseren tegen Kwadendamme / Hoedekenskerke.