s2sdefault
feb

RoyVerhage

De wedstrijd Lebo 1 - Jong Ambon 1 is 25 minuten onderweg, als een Jong Ambon supporter zichzelf hardop afvraagt: "is dit de koploper"? Als een minuut later Stan .................... (Lees Meer)

een houdbare bal achter de grabbeldende Jong Ambon keeper binnen "schiet", ontstaat er een rare situatie. Stan viert zijn doelpunt met een buiteling, sommige Lebo spelers lopen maar terug naar de eigen helft en ook bij de Lebo-supporters twijfel: moeten we nu applaudiseren en juichen, of met het schaamrood op de kaken maar even de mond houden en niet de handen op elkaar? Reden: Lebo 1 had tot op dat moment tegen een matig maar fel strijdend Jong Ambon bijna niets laten zien. Trainer Paulus: " We begonnen niet goed aan de wedstrijd. Te veel en makkelijk balverlies. Geen goede aannames, verkeerde keuzes, te frivool spel met hakjes etc, ruimtes dicht lopen , alles zonder resultaat. In plaats van terug te gaan naar de basis bleven we maar doormodderen". Gelukkig was de tweede helft iets beter. Niet alles ging goed, maar ruimtes werden beter benut en ook veldspel werd naarmate de tweede helft vorderde beter. Uit een vrije trap scoorde Stan de 2-0 en uit een echt vloeiende aanval maakte Roy de 3-0. Stan schoot de 4-0 eindstand op het bord. Na afloop de vraag aan de spelers:"bin me d'r groôs op? Gelukkig het zelfbesef dat, ondanks de 4-0, er een zeer matige partij voetbal was gespeeld. Komend weekend is het carnaval. Daarna de week van de voorbereiding op de wedstrijd tegen Patrijzen op 9 maart thuis. Heeft iedereen de juiste wedstrijdfocus en trainingsinstelling? Lebo is nog steeds ongeslagen koploper in de 4e klas. Uitdaging is om dit vol te houden, zodat we aan het eind kunnen zeggen:

Kraaienist 2019