s2sdefault
mrt

OscarKevinPatrijzen

Na afloop was Patrijzen-speler Kevin Dooge realistisch:"Eigenlijk hadden we de 3 onverdiende punten mee naar 's-Heerenhoek moeten meenemen, Lebo had deze 3 punten eigenlijk op basis van het spelbeeld verdiend. Het is zuur dat we wederom in blessuretijd het uit handen geven". En zo ....................... (Lees Meer)

was het ook. De derby Lebo-Patrijzen was een vermakelijke wedstrijd. Niet altijd goed, het oogde soms rommelig, maar had wel alle ingrediĆ«nten van een derby. Het talrijk opgekomen publiek zag in de 1e helft geen doelpunten. Lebo had het betere van het spel, had via Stan en Rick op voorsprong moeten komen, maar het bleef 0-0 tot de rust. Na rust kwam Lebo gelukkig op 1-0. Een vrije trap van Stan de Hond, deze werd door Roy van Craenenbroeck in eigen doel gekopt. De 1-1 was eigenlijk een kopie van de 1-0. Een scherp aangesneden vrije trap, en deze keer was het Dave van Klooster die de bal in eigen doel werkte. Lewedorpse Boys kreeg legio kansen, maar de scherpte ontbrak en ook keeper Jordi Dooge van Patrijzen was een sta in de weg. Wat dan vaak gebeurd. In de 90ste minuut komt Patrijzen gelukkig op 1-2 door Kevin Dooge, na slecht verdedigen en miscommunicatie in de Lebo verdediging. Lebo zet nog 1x aan, een inzet komt tegen de arm van een Patrijzen-speler. Penalty beslist de prima leidende scheidsrechter vd Velde. Natuurlijk de protesten van Patrijzen-zijde. Roy Verhage maakt koelbloedig de 2-2. Lebo voorkomt een onterechte nederlaag. Na afloop in een overvolle kantine met elkaar napraten over de wedstrijd, de carnaval en alle dingen die komen gaan. Ook de toespraak van voorzitter Peter Vermeulen en de officiĆ«le overhandiging van de polo-shirts aan alle Lebo seniorenteams, met opdruk van: De Blaeij fysiotherapie en medisch fitness.

Lebo 2 hield de koppositie, dit na een 4-1 overwinning op DWO 15. De stand was al bij rust bereikt.